MENIU

Simona Bucura Oprescu, despre reforma administrativă: „Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu”

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a subliniat, duminică seara, la Realitatea PLUS, că reforma instituțiilor statului propusă de premierul Marcel Ciolacu nu este doar „pe hârtie”, ci o schimbare reală și profundă în direcția îmbunătățirii eficienței și transparenței administrației publice.

Simona Bucura Oprescu a evidențiat importanța gestionării cheltuielilor publice și a asigurat că "robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ținut în frâu". Aceasta subliniază o abordare responsabilă și prudentă în ceea ce privește utilizarea resurselor financiare ale statului.

„Premierul şi-a asumat reforme curajoase şi care nu ţin doar de pensii, dar şi de reforme profunde ale statului român, astfel încât nu pe spinarea românului, pe spinarea mediului privat, ci venind cu reforme care să aducă o mai bună colectare, care să aducă o scădere a evaziunii fiscale, să ducă la politici publice mai coerente”, a declarat, duminică seară, la Realitatea PLUS, Simona Bucura Oprescu.

Întrebată dacă reorganizarea instituţiilor statului este doar pe hârtie, Simona Bucura Oprescu a afirmat: „Nu este pe hârtie. Robinetul cheltuielilor publice este foarte atent ţinut în frâu, de aşa natură încât statul român să fie mai eficient, mai suplu şi să aibă capacitatea administrativă de a servi mai bine cetăţeanul român”.

Citiși și: 

Majorarea PENSIILOR. Simona Bucura Oprescu, la Culisele Statului Paralel: „Facem legea ca o formă de respect pentru România”

Mai multe articole despre:
reforma administrativa simona bucura oprescu