MENIU

Simion o face praf pe Șoșoacă, după circul din Parlamentul European: Unora le place lătratul

Simion susține că Șoșoacă e manipulată de adversarii politici pentru a reduce scrorul electoral al AUR

Liderul AUR, George Simion, a reacționat dur după circul făcut de Diana Șoșoacă în Parlamentul European. Simion a afirmat, în exclusivitate la Realitatea Plus, că fosta sa aliată politică încearcă doar să profite de imaginea suveranistă, pe care o compromite prin gesturile și acțiunile politice.

George Simion a criticat-o dur pe Diana Șoșoacă pentru gesturile făcute, care nu fac decât să afecteze imaginea României, fără a aduce niciun avantaj politic.

"Unii se adresează electoratului care poartă botniță, de asta le place lătratul. Sunt 400.000 care au votat-o pe această doamnă, este treaba lor. Sunt 1.400.000 care doresc o imagine moderată, coerentă, suveranistă, a forțelor patriotice. Sigur că ne va încurca în turul 2 de alegeri. (...).

Cu siguranță nu veți mai vedea astfel de scene în Parlamentul European, pentru că fiind aici și auzindu-i pe ceilalți parlamentari, de la bulgari la suedezi și spanioli, toți erau uimiți. Sigur că nu se face o imagine frumoasă, dar nu e cea mai are problemă a României doamna senator. Pe mine mă interesează că cei șase europarlamentari AUR să voteze în interesul țării, ce fac ceilalți nu mă interesează", a declarat George Simion ]ntr-o intervenșie la Realitatea Plus.