MENIU

Silviu Mănăstire, sarcastic la adresa lui Cioloș: "Te comporți ca dama trădată în amor!"

În ultimul mesaj publicat pe pagina de Facebook, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire a reacționat dur după ce premierul Dacian Cioloș s-a declarat aproape încântat că românii sunt supărați pe prestația Guvernului pe care îl conduce.

În acest context, jurnalistul de investigații susține că dezastrul PNL și al dreptei, în general, se datorează și premierului, lansând o întrebare-cheie: „Ce naiba ne facem din toamnă?”

"Văd că s-a „umflat ceapa” în premierul tehnocrat Dacian Cioloș! Cumințelul – aparent ardelean – a declarat că este foarte bine că toată lumea e suparată pe guvernul său tehnocrat! 

Nu întâmplator fac trimitere la ceapă, din cauza trecutului pastoral al lui Cioloș de la Sălaj. Dacian din Pericei părea la preluarea mandatului omul providențial gata să pună în practică dorințele de reformare ale generației sale și ale generație mele, în special. Tânărul Dacian e totuși trecut binișor de 40 de ani.

Cum se poate să fii încântat că toată lumea e supărată pe prestația Guvernului tău? Face Cioloș un joc de sfidare la adresa noastră? Cam da.

Păi, măi Dacian, ia spune-ne nouă, ăstora care suntem nemultumiți, ce legitimitate ai tu, măi, băiatule, să fii premier? Ai descoperit cumva tu funcția asta în sacul cu arpagic de la Pericei? Crezi că ți se cuvine premieratul doar pentru că ai avut funcții la Bruxelles? De unde atâta tupeu la un om aparent rezonabil? Ai ajuns la palatul Victoria și te-a corupt mârlănia dâmbovițeană, deja?

De unde naiba ies toți băieții ăștia care cred că lor li se cuvine: Borc, tot felul de consilierii de-ai lui Cioloș, sute de cărători de mapă înșurubați în funcții în guvernul Majestății sale domnul-ceapă Dacian! Cică de la servicii! Serios: alți proști cu diplomă nu ați găsit, că azi-mâine ne bagă în faliment!

După 6 luni de prestație la limita penibilului, Cioloș are tupeu să facă gât! Cum naiba le ia mințile tuturor fotoliul ăla blestemat, zic eu, din piața Victoriei?

După ce ai făcut rahatul turcesc praf te comporți ca dama trădată în amor. Ai nevoie de cantăreți care să-ți laude guvernarea? Se rezolvă, măi Dacian, însă fă ceva și guvernează. Să avem ce cânta în ode.

Dezastrul PNL și al dreptei, în general, ti se datorează și ție, Dacian! Încă o dată se dovedește că bunele intenții grefate pe lipsa de cunoaștere și calificare (că despre asta e vorba, e un guvern al tehnocraților nepricepuți, adică un paradox viu) duce la eșec și dezamăgire.

Generația mea s-a lămurit și cu Cioloș. Ce naiba ne facem din toamnă?

PS: Apropo, de abia aștept să te bată gândul, măi Dacian, să candidezi la toamnă pentru vreo funcție ca să pot să te admir cum o iei pe cocoașă. Încă putin și îl ajungi pe V.V. Ponta la obrăznicie și gargară. Măcar Ponta are proștii lui dispuși să-l voteze. Tu esti la capitolul arpagic nerăsădit", a scris Silviu Mănăstire pe Facebook, potrivit psnews.ro.

Mai multe articole despre:
Dacian Cioloş Silviu Manastire