MENIU

Sicriul lui Nicu Covaci, depus la Filarmonica Banatului. Pe sicriul alb este scris celebrul vers "Fie să renască numai cel ce har!" - VIDEO

Sicriul cu trupul regretatului Nicu Covaci a fost depus, marți dimineață, la Filarmonica din Timișoara. Cei care l-au prețuit pe liderul legendarei formații Phoenix sunt așteptați azi și mâine să-i aducă un ultim omagiu. Artistul în vârstă de 77 de ani s-a stins din viață vineri seară, după o grea suferință, provocată de o formă galopantă de cancer cerebral.

Pe sicriul alb este gravată pasarea Phoenix si faimoasele versuri ale lui Serban Foarta si Andrei Ujica "Fie să renască numai cel ce har are de-a renaște, curățit prin jar".

 

Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu marelui muzician o pot face marți între orele 11.00 si 20.00 sau miercuri, intre 9.00 si 17.00,.

Nu vor fi permise mai mult de 100 de persoane deodată în incina unde este depus sicriul și nu sunt permise lumânările sau coroanele, cei care își vor lua rămas bun sunt rugați sa vina cel mult cu o floare.
 

Joi va avea loc ceremonia de inmormantare, intr-un cadru privat.

Marti seara in fata Filarmonicii sunt asteptati sa se adune motociclistii din Timisoara pentru a-i transmite gandurile lor celui care a iubit la randul lui, dincolo de muzica rock, sportul si motoarele, potrivit Opinia Timișoarei.

 

Mai multe articole despre:
nicu covaci sicriu phoenix depus la filarmonica