MENIU

Sibiul, cu şampanie, în stradă: "Dragnea, nu uita, puşcăria e a ta!"

Sibiul, cu şampanie, în stradă: "Dragnea, nu uita, puşcăria e a ta!"

Peste 500 de sibieni îşi arată bucuria în centrul oraşului, faţă de sentinţa primită de Liviu Dragnea, liderul PSD.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu.

La Sibiu, manifestanţii s-au organizat în marşul avizat de Primăria Sibiu, sub numele „Protest şi marş cu privire la modificarea legilor justiţiei, a Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală şi efectele tergiversării Procesului Bombonica”.

Aceştia au deschis în Piaţa Mare o sticlă de şampanie, la auzul veştii că Dragnea este condamnat.

„Ole, ole, s-a făcut justiţie!”, „DNA, te vom apăra!”, „Dragnea, nu uita, puşcăria e a ta!”, „PSD, ciumă roşie” şi „Hai români, hai cu toți, să scapăm țara de hoți” strigă sibienii, în marş.

Protestul sibienilor este autorizat de Primăria Municipiului Sibiu, între orele 18 – 22 şi se va desfăşura pe traseul Piaţa Mare – strada Nicolae Bălcescu – Piaţa Unirii – Calea Dumbrăvii – bulevardul Mihai Viteazu – sensul giratoriu aflat la intersecţia dintre străzile Rahovei cu bulevardul Mihai Viteazu şi retur. Doru Apostol, cel care a obţinut avizul de la Primărie, spune că în situaţia în care la acţiune vor fi peste 5.000 de persoane, traseul se modifică şi participanţii la marş vor merge către strada Semaforului – strada Ştefan cel Mare – strada Bâlea – strada Constituţiei – strada Avram Iancu – Piaţa Mare.

Sursa: Realitateadesibiu.net

Mai multe articole despre:
Sibiu Liviu Dragnea demontraţie