MENIU

Și-a scris un mega-mesaj obscen pe acoperiș ca să-și oprească vecinii să-l mai spioneze pe Google Maps

Un mega-mesaj obscen de pe acoperișul unei case este acum vedeta căutărilor pe Google Maps. Foto: Mirror

Un bărbat din Lake County, Illinois, SUA, a vrut să transmită un mesaj vecinilor curioși, așa că a scris un mesaj mare pe acoperișul casei sale. Din păcate pentru el, acum locuința sa a devenit o atracție internațională întrucât mulți curioși intră pe Google Maps ca să găsească inedita casă cu mesajul obscen pe acoperiș.   

Un bărbat din Lake County, Illinois, SUA, a reușit să atragă atenția întregii lumi după ce a scris un mesaj obscen pe acoperișul casei sale pentru a-i descuraja pe vecinii curioși. Cu toate acestea, mesajul său nu a avut efectul scontat, ci a făcut din locuința sa o atracție turistică. Pe Google Maps, casa cu mesaj provocator este acum una dintre cele mai căutate destinații din Lake County. Mulți oameni explorează zona virtual, căutând casa cu mesajul controversat pe acoperiș.

„Uitați-va la filme porno, nu la mine” este mega-mesajul care se vede și din satelit.

Un europarlamentar român explică ce drepturi avem, dacă ne întârzie trenul. ”Puneți-i să plătească!”

Proprietatea din Lake County a fost văzută de un utilizator de Facebook care nu s-a putut abține să posteze o captură de ecran a graffiti-ului obscen pe un grup dedicat celor care explorează imagini prin satelit. „Lângă Chicago. În curând ar trebui să fie o lege să ai un citat pe acoperișul tău”, a scris cel care a făcut public cazul, citat de Mirror.

Postarea de sâmbătă, 22 iulie, de pe Facebook a strâns până în prezent peste 120.000 de interacțiuni. Cum era de așteptat, comentariile ironice au început să curgă. Unii au spus că acum „întreaga lume” urmărește proprietatea rurală din Lake County. Altul a comentat: „Săracul, acest tip se gândește acum „la naiba, asta chiar nu a funcționat”. Altcineva a scris: „Și apoi, deodată, întreaga lume îi privea”. „Sunt de acord cu proprietarul casei”, a mai glumit un internaut.

Imaginile din arhiva Google Maps arată că textul a fost pe acoperiș încă din 2008 și s-a mai estompat în ultimii ani.

Ce lucruri poți lua dintr-un hotel. Lista cu obiectele pe care hotelierii te lasă să pleci cu ele acasă

 

Mai multe articole despre:
google maps mesaj acoperis mesaj obscen