MENIU

Și-a închis soția și cei 3 copii în casă, apoi a dat foc locuinței. Gest șocant al unui bărbat din Bistrița-Năsăud

Poliția a chemat si pompierii

Gest nebunesc al unui bărbat din Bistrița-Năsăud. A turnat benzină în camera în care se aflau soția și cei trei copii, după care a incendiat-o. Soția și unul dintre copii au suferit arsuri, dar nu s-a produs o tragedie. Totul ar fi porit de la neințelegeri nre cei doi soți.

Un bărbat de 42 de ani este cercetat de polițiștii din Bistrița-Năsăud după ce, luni, ar fi aruncat cu benzină într-o încăpere în care se aflau soția lui și cei trei copii ai lor și le-a dat foc.

Soția, bărbatul și unul dintre copiii care se aflau în încăpere au suferit arsuri, fiind investigați de către echipajele medicale.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi incendiat soția.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la tentativa la infracțiunea de omor calificat.

Șa fața locului un echipaj de pompieri cu autospeciala de stingere a incendiilor, două echipaje de prim ajutor SMURD, autospeciala de transport victime multiple și două elicoptere SMURD.

Mai multe articole despre:
familie incendiata foc casa scandal arestat bistrita