MENIU

Şi-a turnat o sticlă de benzină pe haine. Ce a urmat este este pur şi simplu tragic

<p>Şi-a turnat o sticlă de benzină pe haine. Ce a urmat este este pur şi simplu tragic</p>

O femeie de 67 de ani, din localitatea vasluiană Lunca Banului, a murit arsă de vie, în curtea locuinţei sale, după ce şi-a dat foc. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, femeia şi-a turnat o sticlă de benzină pe haine, după care s-a autoincendiat.

Femeia nu a dat semne că ar urma să facă un astfel de gest. Ea tocmai mersese împreună cu soţul său la nişte vecini din sat şi la un moment dat a spus că vrea să plece acasă, unde a luat o sticlă cu benzină cu care s-a stropit, după care şi-a dat foc, suferind arsuri grave pe toată suprafaţa corporală. 

„Incidentul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 de către o vecinăa femeii, care a reuşit să o stingă. Echipajul medical aflat la faţa locului a constatat decesul victimei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştaub, potrivit ziarulevenimentul.ro.

„Iniţial, a fost solicitat un elicoter SMURD, deoarece în astfel de cazuri grave, pacienţii trebuie transportanţi în cel mai scurt timp la spital. Din păcate, femeia nu a putut fi salvată, arsurile suferite fiind incompatibile cu viaţa”, a precizat managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Aurora Popa.

În curtea locuinţei, anchetatorii au găsit un recipient de doi litri în care se mai afla jumătate de litru de benzină.

Soţul victimei le-a spus poliţiştilor că sticla respectivă era plină cu benzină înainte ca soţia sa să se sinucidă.

 

Mai multe articole despre:
incendiu tragedie benzină femeie sinucidere foc