MENIU

Şi-a ţinut picioarele în apă de gură în fiecare seară, timp de 30 de minute. Efectul este nebănuit

Şi-a ţinut picioarele în apă de gură în fiecare seată, timp de 30 de minute. Efectul este nebănuit

Ereditatea, modul de viaţă nesănătos, alegerea greşită a încălţămintei şi imunitatea slabă sunt principalele cauze ale bolilor ce ne atacă picioarele. Ciuperca piciorului, unghii incarnate, bătături şi chiar guta – toate acestea vor rămâne în trecut dacă veţi lua măsurile necesare.

Ciuperca piciorului

Pentru a scăpa de ciupercă încercaţi să faceţi băi de picioare cu apă de gură. Ţineţi picioarele în acest lichid antiseptic timp de 30 de minute. De asemenea, aceast tratament poate fi aplicat şi în cazul picioarelor urât mirositoare.

Bătăturile

De regulă bătăturile sunt problema oamenilor care au o transpiraţie activă a picioarelor. Aplicaţi deodorant solid pe zonele problematice şi bătăturile nu vor mai îndrăzni să apară!

Durerea de călcâi

Cea mai eficientă soluţie împotriva acestei dureri este gheaţa. Masaţi călcâiul cu un obiect rece sau cu o pungă cu gheaţă. O altă soluţie ar fi întinderea muşchilor tălpii şi masajul îndelungat al acesteia.

Unghia incarnată

Preparaţi un unguent din mentă pentru a dezinfecta unghia şi pielea traumată. Reţineţi: nu înlăturaţi unghia incarnată de sine stătător, ci apelaţi la un medic specialist!

Sursa: perfect-ask.com