MENIU

Şi-a rugat soţul să nu deschidă niciodată o cutie veche. Acolo se afla însă secretul fericirii lor

Şi-a rugat soţul să nu deschidă niciodată o cutie veche. Acolo se afla însă secretul fericirii lor

Un bărbat şi o femeie au fost căsătoriţi mai mult de 60 de ani. Au împărţit totul, au vorbit despre orice, nu au avut niciodată niciun secret unul faţă de celălalt, cu excepţia unei cutii de pantofi pe care femeia o ţinea în dulapul ei. 

L-a rugat pe soţul ei să nu o deschidă niciodată, dar când soţia lui s-a îmbolnăvit, iar afacerile familiei erau aproape de faliment, bărbatul a dus cutia lângă patul în care era soţia lui şi ea i-a spus că este timpul să o deschidă.

Când a deschis-o a găsit două păpuşi croşetate şi o suma extraordinar de mare de bani: 95.000 de dolari.

Bărbatului nu i-a venit să creadă, iar atunci soţia i-a mărturisit secretul căsniciei lor fericite: "Când ne-am căsătorit, bunica mea mi-a spus că secretul căsniciei fericite este să nu tecerţi niciodată. Mi-a spus că dacă voi fi supărată vreodată pe ţine trebuie să tac din gură şi sămă apuc să croşetez o păpuşă", a mărturisit femeia.

În acel moment bărbatul a început să plângă, iar dacă problema cu păpuşile era lămurită, ceea ce nu înţelesese era de unde a apărut suma mare de bani din cutie. Atunci femeia i-a spus că banii sunt din vânzarea păpuşilor. 

Sursa: debarbati.ro
Mai multe articole despre:
bani căsătorie cutie păpuşi croşetate