MENIU

Şi-a parcat maşina şi a plecat în Austria. Când s-a întors a avut un şoc: "Nu se face aşa ceva!"

Surpriză neplăcută pentru un şofer din Arad. Acesta şi-a parcat maşina şi a plecat în Austria, însă când s-a întors pur şi simplu nu a mai găsit-o.

Bărbatul îşi parcase autoturismul pe strada Nicolae Grigorescu, unde locuieşte şi unde plăteşte abonament de parcare, dar când a revenit acasă nu şi-a mai găsit maşina.

Proprietarul s-a temut că a fost victima hoţilor şi a vrut să depună plângere la Poliţie, însă a aflat ulterior că autoturismul i-a fost mutat de către muncitorii care lucrează la reabilitarea străzii.

„Am plecat vineri în Austria şi am revenit marţi după-amiază, când am avut un şoc să văd că nu mai am maşina, un Opel Corsa. În locul în care parcasem era ditamai şantierul. I-am întrebat pe muncitori dacă ştiu ceva de maşina mea şi au spus că a fost mutată, dar că nu îmi pot spune exact unde. Mi-au spus să merg prin oraş să o caut, că trebuie să fie în apropiere. Am găsit-o, dar la jumătate de kilometru distanţă, le bulevardul Revoluţiei”, a povestit Silviu Dascăl.

Arădeanul susţine că în momentul în care a plecat din oraş, respectiv vineri, nici Primăria şi nici firma de construcţii nu afişase vreun anunţ că vor avea loc lucrări.

„Cum se poate să se înceapă lucrări de pe o zi pe alta şi efectiv să nu fie anunţaţi locuitorii? Dacă ştiam de lucrări, parcam în alt loc, cum e normal", a mai relatat arădeanul.

Sursa