MENIU

Şi-a găsit fiul pe jos, în baia fostei. Detaliul înfiorător care a trimis-o pe femeie la închisoare

Şi-a găsit fiul pe jos, în baia fostei. Detaliul înfiorător care a trimis-o pe femeie la închisoare

Nici prin gând nu i-a trecut acestui bărbat că fosta sa soţie ar fi în stare să facă una ca asta propriului lor copil! Un detaliu înfiorător pe care l-a descoperit bărbatul în baie a trimis-o imediat pe femeie în spatele gratiilor! Este pur şi simplu inuman!

O mamă din Utah, Statele Unite, în vârstă de 36 de ani, a fost acuzată de rele tratamente aplicate minorului după ce şi-a închis propriul copil, un băieţel în vârstă de 12 ani, în baie, în condiţii de neimaginat!

Băieţelul a fost descoperit întâmplător de tatăl său. Bărbatul venise neanunţat acasă la fosta soţie. Când a descuiat uşa de la baie, fiind alertat de ţipetele copilului, bărbatul a amuţit! A avut nevoie de câteva minute bune să-şi revină, să-şi ia copilul în braţe şi să sune la Poliţie.

Când au ajuns acolo, oamenii legii au fost oripilaţi: baia era plină de dejecţii, pe jos era aruncată o pătură murdară pe care, cel mai probabil, copilul dormea, şi câteva conserve de fasole zăceau împrăştiate, goale, pe gresie.

David Crouse, unul din poliţiştii care se ocupă de anchetă, a declarat, pentru presa locală, că băiatul cântărea doar 14 kg. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale, fiind extrem de slăbit.

Pe de altă parte, femeia a declarat că fiul său era cel care insista să dormă în baie şi că ea, pe lângă mâncare, îl alimenta constant cu shake-uri cu proteine, pentru a-i întări organismul. Mai mult, aceasta a declarat că băiatul era încuiat acolo "pentru siguranţa lui".

Femeia a fost arestată pentru abuz şi rele tratamente aplicate minorului. Pe numele său a fost stabilită o cauţiune de 20.000 de dolari pe care, însă, nu s-a oferit să o achite nimeni, aşa cum era de aşteptat.

Potrivit autorităţilor, ceilalţi doi copii ai femeii au fost plasaţi într-un cămin social, urmând ca anchetatorii să stabilească, în scurt timp, dacă şi aceştia au fost abuzaţi în vreun fel.

Mai multe articole despre:
copil abuzat poveşti de viaţă