MENIU

Şi-a dus fetiţa la şcoală şi a primit când pleca un bilet. Povestea unui român din Marea Britanie

Şi-a dus fetiţa la şcoală şi a primit când plecat un bilet. Ce a păţit un român din Marea Britanie
<p>Şi-a dus fetiţa la şcoală şi a primit c&acirc;nd plecat un bilet. Ce a păţit un rom&acirc;n din Marea Britanie</p>
<p>Şi-a dus fetiţa la şcoală şi a primit c&acirc;nd plecat un bilet. Ce a păţit un rom&acirc;n din Marea Britanie</p>

Surpriză de proporții pentru un român din Marea Britanie care și-a dus fetița pentru prima dată la școală. Acesta a primit un bilet cu un mesaj emoţionant: 

“Dragă părinte,

Iată un mic «cadou» pentru tine întrucât îți lași copilașul cel drag astăzi, pe mâna noastră, în prima lui zi de școală. După ce vei ajunge acasă și-ți vei șterge lacrimile cu acest șervețel, te rugăm să-ți faci un ceai cald și să te relaxezi. Amintește-ți că vom lucra împreună și vom da tot ce e mai bun pentru binele copilului tău.

Mulțumim pentru că ți-ai însoțit copilul, la începutul acestui an atât de important pentru el. Vom face tot ce ne stă în putere, zi de zi, pentru a fi un bun ghid copilului tău în explorarea acestei lumi frumoase, ce abia începe pentru el.

Ne vedem după-amiază.

Cu dragoste, din partea dnei X și a dnei Y”, scria în bilețel.

Emoționat, Ionuț Neacșu a scris pe pagina sa dintr-o rețea de socializare: ”Un început de zi noroasă, și câteva cuvinte ce fac să risipească norii aducerii aminte că intrarea în «viață» se face cu prima zi de școală. Copilăria n-a plecat nicăieri… Nu încă”.

Fotografiile au fost postate pe contul de Facebook al românului care a apreciat gestul spunând că aceste cuvinte risipesc norii emoției din prima zi de școală. Mesajul postat a fost apreciat de zeci de prieteni.