MENIU

Sfidare maximă: autorul accidentului de la Popești Leordeni vrea clemeță! Fostul comisar șef NU se consideră un pericol public

Autorul accidentului de la Popești Leordeni vrea clemeță! Fostul comisar șef, în fața procurorilor de la Tribunalul Ilfov

Fostul comisar Constantin Paun s-a prezentat, miercuri dimineata, in fata magistratilor de la Tribunalul Ilfov. Acesta vrea sa obtina clementa din partea procurorilor, dupa ce s-a urcat baut si drogat la volan si a omorat o femeie de 56 de ani si a ranit o alta de 51 de ani.

Constantin Paun a afost adus, miercuri dimineata, in fata magistratilor Tribunalului Ilfov, dupa ce avocatul a contestat masura arestului preventiv si a cerut o masura mai blanda. 

Fostul politist-sef la Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti nu a facut declaratii la intrarea in sediul tribunalului.

Urmeaza, astfel, ca astazi sa aflam daca acesta va ramane sau nu in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile. 

Sambata acesta, barbatul de 59 de ani s-a urcat baut si drogat la volan si a omorat o femei care iesise la poarta sa ridice tortul livrat de curier chiar de ziua ei.

Probele prelevate vor arata ce substante a consumat acesta. Testat la fata locului, barbatul a iesit pozitiv la amfetamina iar etilotestul a indicat o alcoolemie record.