MENIU

Sfidare fără margini: Românii de rând plătesc, politicienii se lăfăie - Distracție și mâncare de fițe - Ce meniu de lux au avut membrii PSD Cluj

Sfidare maximă. Politicienii nu se uită la bani când vine vorba de propriul interes. În timp ce românii trăiesc de pe o zi pe alta, membrii PSD Cluj s-au delectat cu mâncare de lux și băuturi dintre cele mai fine, în cadrul unei adunări. Organizația PSD din Gheorgheni a pregătit un adevărat festin, cu un meniu ce conținea nu mai puțin de 17 feluri de mâncare, potrivit Realitatea PLUS. 

 

Cina împărătească a avut loc la restaurantul de lux al unui hotel extrem de cunoscut din Cluj-Napoca. Meniul, pregătit special pentru invitații de seamă ai partidului, a conținut feluri de mâncare dintre cele mai alese. 

Conferința organizată de PSD Gheorgheni a avut loc duminică, 12 noiembrie, scrie foaiatransilvana.ro.

În meniu, politicienii au avut tartine cu humus, ruladă de curcan cu smochine, stroganoff de vită, ravioli în roată de parmezan sau piept de pui cu sos vânătoresc. Nu au lipsit nici deserturile și băuturile fine.

MENIUL DE FIȚE SERVIT LA ADUNAREA PSD DE LA CLUJ

Ruladă de curcan cu smochine
Balotină de mușchiuleț de porc în mantie de nucă
Tartine cu humus
Vol-au-vent cu salată de pui și mentă
Salată de creveți cu citrice
Ravioli cu ricotta și spanac în roată de parmezan
Stroganoff vită
Piept de pui cu sos vânătoresc
Bufet de fructe și dulciuri
Vin alb, roze și roșu
Băuturi spirtoase și lichioruri 

Sursa: Realitatea PLUS/cotidianul.ro

 

Meniu de fițe la adunarea PSD Gheorgheni / Foto: cotidianul.ro

 

Politicienii PSD de la Cluj par să aibă o atracție aparte pentru mâncarea de fițe. Tot aici se află și restaurantul care servește cei mai scumpi burgeri, înveliți în foiță de aur. Localul este deținut tot de un membru de partid: Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, relatează Realitatea PLUS.

În urmă cu puțin timp, deputatul PSD Marian Mina l-a ironizat pe Rareș Bogdan pentru ceasul scump pe care îl purta. Cu toate acestea, în urma evenimentului organizat la Cluj nu putem să nu ne întrebăm cât de mare este ipocrizia membrilor de partid, relatează Realitatea PLUS.

În spatele întregului eveniment a fost Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național PSD. Meniul, potrivit mai degrabă pentru nunțile bogaților, ar fi fost gândit special pentru a-l impresiona pe Marcel Ciolacu. Din păcate pentru Dâncu, Ciolacu nici nu a mai ajuns la întâlnire, potrivit Realitatea PLUS.