MENIU

Sfaturile celor mai mari înțelepți ai vremurilor. Te vor ajuta să gândești pozitiv: “Poate că necazurile ni se întâmplă tocmai pentru a putea să apreciem corect lucrurile bune din viață.”

Sfaturile celor mai mari înțelepți ai vremurilor. Te vor ajuta să gândești pozitiv, să-ți schimbi percepția despre viață și să ai o atitudine mult mai optimistă.

Sfaturi motivaționale, pentru o gândire pozitivă

În ultimii ani, din ce în ce mai multă lume este îndreptată către tot ce ține de gândirea pozitivă şi tot ce are legătură acest lucru. Astfel, putem vedea din ce în ce mai multe scrieri cu citate motivaționale.

Așa cum bine se știe, o gândire pozitivă este esențială pentru a reuși în viață și a trece peste toate experiențele mai puțin plăcute pe care le întâlnim de-a lungul ei. În întreaga lume există multe curente inspiraționale, se țin conferințe, seminarii și întâlniri de acest gen, în care speakeri motivaționali vorbesc despre puterea gândirii pozitive și felul în care aceasta ne schimbă viața.

Sfaturile lui Osho. Te vor face să-ți schimbi percepția despre viață: "Poartă-te cu aproapele tău așa cum ai vrea să se poarte el cu tine"

Iatā douăsprezece citate motivaționale ale unor personalități marcante ale lumii, venite din diverse medii socio-culturale.

Cele mai frumoase maxime

“Poate că necazurile ni se întâmplă tocmai pentru a putea să apreciem corect lucrurile bune din viață.” Bob Ross

“Succesul înseamnă a fi în stare să mergi din eșec în eșec, fără să-ți pierzi entuziasmul.” Sir Winston Churchill

“Nimeni în afară de noi înșine nu ne poate elibera mințile.” Bob Marley

“Indiferent ce faci în viață, va fi nesemnificativ. Dar e foarte important să o faci.” Mahatma Gandi

“Când îți dorești cu adevărat ceva, tot universul conspiră pentru împlinirea visului tău.” Paolo Coelho 

“Poate alergăm, mergem, ne împiedicăm sau zburăm. Dar să nu uităm niciodată scopul călătoriei sau să pierdem vreo șansă de a vedea un curcubeu.” Gloria Gaither

“Poate necazurile pe care le-am avut, toate supărările și obstacolele m-au înrăit… Poate nu-ți dai seama atunci când ți se întâmplă, dar să ți se întoarcă spatele poate fi cel mai bun lucru pentru tine.” Walt Disney

“Lucrul cel mai important este să nu încetezi să pui întrebări. Curiozitatea are propria rațiune de a exista.” Albert Einstein

“Educația este cea mai puternică armă ce o putem folosi pentru a schimba lumea.” Nelson Mandela

“Eu singură nu pot schimba lumea, dar pot arunca o piatră în apă pentru a crea mai multe valuri.”Maica Tereza

“Dacă s-a făcut penicilina din pâine mucegăită, cu siguranță și din tine se poate face ceva.” Muhamed Ali

“Nu voi fi un om obișnuit, pentru că am dreptul să fiu extraordinar. ”Peter O’Toole

Sfaturile celui mai mare înțelept chinez: “Nu contează cât de încet mergi, atâta timp cât nu te oprești”