MENIU

Sfaturi impresionante de la un tânăr de doar 24 de ani aflat pe moarte

Sfaturi impresionante de la un tânăr aflat pe moarte

Un tânăr de 24 de ani a aflat că este pe moarte și a hotărât să scrie câteva sfaturi pentru cei care au o viață în față. Textul său s-a viralizat imediat.

"Am doar 24 de ani, dar mi-am ales, deja, ultima cravată pe care o voi purta. Este cea pe care o voi purta la înmormântarea mea, în câteva luni de acum înainte. Poate nu se va asorta cu costumul meu, dar cred că este perfectă pentru ocazie.

Diagnosticul de cancer a venit prea târziu pentru mine ca să mă lase să mai sper la o viață lungă, dar mi-am dat seama că cel mai important lucru este să te asiguri că lași această lume un loc mai bun decât era înainte să te naști. Felul în care mi-am trăit viața până acum, existența mea și, mai exact, pierderea ei, nu vor mai conta, pentru că am trăit fără să fac nimic important.

Înainte erau atât de multe lucruri care îmi ocupau mintea. Când am aflat cât timp mai am, lucrurile cu adevărat importante au devenit mai clare. Scriu, deci, asta din motive egoiste. Vreau să dau un sens vieții mele și să împărtășesc cu voi ce am realizat.

Nu îți pierde timpul făcând ce nu îți place. Este evident că nu vei obține succesul niciodată. Răbdarea, pasiunea și dedicația vin ușor când iubești ce îți place.

Este inutil să îți fie teamă de ce ar putea spune alții. Teama te slăbește și te paralizează. Dacă o lași, poate crește tot mai mare, de la o zi la alta, până când nu îți mai rămâne nimic, decât o carapace. Ascultă-ți vocea interioară și urmeaz-o. Unii oameni ar putea să te considere nebun, dar alții vor crede că ești o legendă.

Preia controlul vieții tale. Asumă-ți responsabilitatea pentru lucrurile care ți se întâmplă. Limitează obiceiurile rele și încearcă să ai o viață sănătoasă. Practică un sport care te face fericită. Și cel mai important, nu amâna. Lasă-ți viața să se muleze pe deciziile pe care le iei, nu pe cele pe care nu le iei.

Apreciază oamenii din jurul tău. Prietenii și rudele vor fi întotdeauna o resursă infinită de putere și dragoste. Nu te purta ca și cum îi meriți", scrie tânărul.

Sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
moarte tânăr cancer