MENIU

Sfârșit tragic pentru o româncă din ITALIA! Mașina în care se afla a fost lovită frontal de un șofer care mergea pe contrasens

Accident Italia FOTO: Arhiva

Românca, în vârstă de 56 de ani, rezidentă în provincia italiană Treviso, a murit carbonizată sâmbătă dimineață, pe autostrada A4. Mașina pe care o conducea a fost izbită frontal de un alt autoturism care circula pe contrasens, iar în urma impactului, autoturismul femeii a luat foc imediat, informează ziarul italian Corriere della Sera.

Salvatorii veniți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru româncă, aceasta fiind declarată decedată la fața locului. 

Potrivit unor surse neoficiale citate de presa italiană, șoferul, de aproximativ 50 de ani, care circula pe contrasens, era originar din Koper, Slovenia.

Bărbatul a abandonat mașina la locul accidentului și a fugit de-a lungul autostrăzii. Polițiștii l-au identificat la aproximativ un kilometru distanță de locul accidentului. 

Bărbatul era confuz și avea răni ușoare. Acesta a fost transportat la spitalul din Gorizia pentru a primi îngrijiri medicale și este păzit de forțele de ordine. 

În urma incidentului, s-au format cozi între bariera Lisert și Redipuglia pentru cei care vin din Veneția, iar traficul a fost redirecționat după stația de taxare Lisert către drumul de stat 14.