MENIU

SFÂRŞIT CUMPLIT pentru un bărbat din Buzău, după ce A RĂMAS ÎNŢEPENIT între LINIILE UNUI MACAZ

A murit călcat de tren, după ce a rămas înțepenit între liniile unui macaz

Un bărbat din Buzău a avut parte de o moarte cât se poate de groaznică. A fost călcat de tren, după ce și-a prins un picior între șinele de la macaz.

Tragedia s-a produs marți seară, în apropierea stației CFR Buzău. Polițiștii de la Transporturi Feroviare fac cercetări pentru identificarea victimei și pentru a afla dacă, înainte de accident, bărbatul doar s-a împiedicat de linii, ori i-a fost prinsă laba piciorului, la acționarea macazului, scrie stiridebuzau.ro.

Bărbatul găsit mort pe calea ferată era îmbrăcat sărăcăcios, avea în buzunare un telefon mobil și câteva monede. Polițiștii au fost chemați la locul tragediei de un trecător, care a observat trupul plin de sânge în timp ce traversa calea ferată.

Anchetatorii au indicii conform cărora bărbatul, de aproximativ 40 de ani, și-ar fi prins mai întâi piciorul între liniile unui macaz, apoi a fost izbit de locomotiva trenului care se apropia de stația CFR Buzău.

Mecanicul locomotivei a observat târziu persoana de pe calea ferată, din cauza unei curbe, a acționat frânele însă distanța de oprire a fost insuficientă. În zonă s-au produs numeroase accidente, deoarece este traversată frecvent de oameni, deși în apropiere este o pasarelă.

Mai multe articole despre:
Buzău bărbat călcat de tren tren buzău