MENIU

Sfârșit teribil pentru un bărbat din Argeș, plecat la pescuit

A plecat la pescuit pe râul Argeş şi a fost electrocutat. Vorbim despre un bărbat de 32 de ani care a trecut cu lanseta pe sub firele de înaltă tensiune. În zadar au încercat prietenii şi medicii să îl salveze. Omul a lăsat în urmă un copil mic.

Bărbatul a plecat la pescuit în localitatea Merişani din Argeş împreună cu un prieten. Cei doi au schimbat de mai multe ori locul în care aruncau undiţele. La un moment dat s-a auzit un zgomot ciudat.

"Am auzit poc, au. Am crezut că a căzut pe partea ailaltă. Când m-am uitat, ieşea fum din picioare. M-am speriat, am aruncat tot şi m-am dus la el. Are şi copil, nou-născut", a declarat un martor ocular. 

Mii de volţi au trecut prin trupul bărbatului după ce lanseta udă s-a apropiat prea mult de firele de înaltă tensiune. Un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Argeş a încercat aproape o oră să îl readucă la viaţă pe bărbat, însă eforturile doctorului şi ale asistenţilor au fost zadarnice.

"Persoana a fost găsită în stop cardiorespirator. S-au executat manevre de resuscitare timp de 46 de minute, fără rezultat", a spus CRISTINA NICOLAESCU, medic Ambulanţa Argeş.

Poliţistii argeşeni au început o anchetă în acest caz. Localnicii spun că locul este plin de cruci ale pescarilor care şi-au găsit sfârşitul în acelaşi mod.

Mai multe articole despre:
Argeş electrocutat pescar