MENIU

Sexy-premierul demisionar al Finlandei divorțează! Ce a scris Sanna Marin în mesajul de despărțire

Fostul premier al Finlandei divorțează de soțul cu care s-a căsătorit în timpul pandemiei de covid-19. Divorțul Sannei Marin vine la o lună după ce a pierdut alegerile parlamentare și funcția de șef al Guvernului. Cei doi se știu de 18 ani și au împreună o fetiță de 5 ani. Sanna Marin este cunoscută pentru tinerețea fără limite și numeroasele scandaluri în care a fost implicată.  

Sanna Marin şi partidul său social-democrat au pierdut alegerile parlamentare luna trecută, clasându-se în urma partidului de dreapta Coaliţia Naţională şi a partidului naţionalist Finns.

"Suntem recunoscători pentru cei 19 ani petrecuţi împreună şi pentru fiica noastră iubită. Vom rămâne cei mai buni prieteni", au spus Sanna Marin şi Markus Raikkonen în postări separate de pe Instagram.

Anunțul vine ca un șoc pentru fanii celei care a gestionat probleme Finlandei timp de patru ani, întrucât cuplul era cunoscut ca unul solid. "Ne-am trăit tinereţea împreună, am intrat împreună în viaţa de adult şi am devenit împreună părinţi pentru fiica noastră dragă", scria Sanna Marin pe Instagram după nunta cu Raikkonen din august 2020.

Cei doi sunt părinții unei fetițe în vârstă de cinci ani.

Sanna Marin este cunoscută ca unul dintre cei mai tineri şefi de guvern din lume, iar mandatul său a fost marcat de aderarea Finlandei la NATO şi de gestionarea pandemiei de Covid, dar şi de câteva scandaluri mediatice. 

La doar 37 de ani, Sanna Marin a fost una dintre cele mai tinere și nonconformiste femei care s-au aflat la conducerea unei țări. Anul trecut a fost acuzată că a participat la petreceri unde se consuma cocaină. De-a lungul timpului a fost văzută le numeroase concerte rock în geacă de piele. Marin a fost surprinsă și când dansa alături de alți bărbați, deși avea o relație de iubire cu Markus Raikkonen, cel de care divorțează acum, de aproape 2 decenii. 

Mai multe articole despre:
finlanda sanna marin premier demisie divort