MENIU

SexFit. Gadgetul care îţi spune cât de performant eşti în pat

O companie britanica pregateste lansarea pe piata a unui gadget iesit din comun, un fel de pedometru care analizeaza performantele sexuale ale barbatilor. SexFit vine sub forma unui inel care se pune pe penis si care trimite datele obtinute prin Wi-fi si Bluetooth catre o aplicatie speciala de mobil.

Crezi ca performantele tale sexuale depasesc media sau dimpotriva, te temi ca nu te ridici la standarde? Crezi ca iti exploatezi la maximum potentialul sexual sau te intrebi ce tehnica ar trebuie sa aplici ca sa oferi o experienta pe masura asteptarilor?

Sunt intrebari la care expertii de la Bondara spun ca gadgetul creat de ei este capabil sa vina cu raspunsuri documentate stiintific.


Odata pus pe penis, gadgetul SexFit incepe sa adune date si sa le transmita catre telefon. Din momentul in care ai cateva partide de sex monitorizate, SexFit va stabili care a fost cea mai buna si de acolo isi va seta standardele.

Astfel ca, pe viitor, va incerca sa te aduca «pe drumul cel bun » pentru ati putea depasi «recordul ».

Va face asta in primul rand pin reducerea fluxului sanguin din penis in asa fel incat erectia sa tina cat mai mult si sa intarzii orgasmul. Presiunea va fi aplicata in functie de rezultatul monitorizarii performantelor tale, pe baza unei analize statistice.

Pe de alta parte, SexFit te va pregati pentru sex, oferindu-ti un set de vibratii care sa iti aduca erectia atunci cand ai nevoie de ea. Si aceasta functie este personalizata, vibratiile fiind generate intr-un model gestionat de aplicatia speciala de mobil.

Mai multe detalii aflati de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
sexual gadget GadgetReport.ro SexFit