MENIU

Șerban Huidu, primul interviu după accidentul cu 3 morți - DEZVĂLUIRI după 12 ani de la tragedie

Șerban Huidu, primul intrerviu după accidentul cu 3 morți

Șerban Huidu, primul interviu dupa accidentul cu trei morti. El face marturii in lacrimi și dezvăluiri șocante la 12 ani de la accidentul rutier. Realizatorul TV, condamnat la închisoare cu suspendare, sustine că a fost supus unui linșaj public. 

„Dupa accident am aflat de la milioane de oameni cum era la mine in masina, ce s a intamplat la mine in masina. Desi ei n-au fost acolo. Dar am aflat cu lux de amanunte, mi-au spus tot.

Acest linsaj la care a fost supus Huidu n-a mai fost întalnit de mult, tocmai pentru ca aveau ceva sa-mi reproseze din alte povesti si care s-au terminat asa. Îmi pare rau pentru ce s-a intamplat, nimeni nu-si doreste un accident, nu e o fapta pe care s-o urmaresti, sa o faci cu buna stiinta, decat daca ai oarece probleme, e greu sa creada cineva ca ai plecat cu gandul sa faci un accident cand aveai copii in masina, sotia.. s-a intamplat, a fost foarte rau pt familia mea, pentru mine, iar dezumanizarea care am fost tarat in..... in tot felul de ipoteze, a fost un punct negru pentru ei, nu neaparat pentru mine, pentru mine, da, pentru ca daca iei 10 oameni de pe strada... 9 dintre ei o sa zica ca e nebunul ala de Huidu. Dar eu stiu ce s-a intamplat. Eu stiu cum s-au petrecut lucrurile.

S-a intamplat un accident de circulatie. Pur si simplu un accident de circulatie groaznic din care cel mai important e, cum scrie prima dintre condamnari, suntem intr-o situatie paradoxala in care un grad mic de culpa a avut consecinte dezastruoase. Dar e un grad mic de culpa. La tribunal n-am pledat nevinovat, eu am pledat vinovat. Asta nu spune nimeni. Asa a fost. N-am stiut sa adaptez masina incat sa nu se intample ce s-a intamplat. Dar, repet, lucrurile au luat o razna după”, a povestit Huidu.

Mai multe articole despre:
huidu accident dezvaluiri