MENIU

Șerban Bubenek, președintele Societății Române de ATI, despre doctorițele criminale de la Pantelimon: „Au obținut nota 10 în ATI”

prof. dr. Șerban Bubenek le apără pe elevele sale. Foto/Arhivă

Șeful Societății Române de ATI a mărturisit în premieră la Realitatea PLUS că el le-a instruit personal pe doctorițele acuzate de omor. Una dintre acestea chiar i-a fost rezidentă. Șerban Bubenek continuă să sară în apărarea „asasinelor în halate” și susține vehement că șirul morților suspecte nu sunt altceva decât o neînțelegere medicală. 

„Da, o cunosc de când era rezidenta mea. V-am spus, mii de rezidenți am instruit în 1993 când m-am întors din Franța, mi-au trecut aproape toți rezidenții de anestezie prin clinică. Aceste două colege au dat diploma europeană de anestezie și au luat-o, adică au obținut nota 10 și sunt printre cei câteva mii de colegi din Europa, care au dat același examen în Germania, Franța, la aceeași oră, cu aceleași subiecte secrete. Atât eu cât și doctorul Săndesc nu am intervenit în calitate de prieteni sau în calitate de apărători ai colegelor noastre. Noi am intervenit în calitatea pe care o avem de organe de conducere, să spunem, ale unei societăți profesionale și am făcut niște observații medicale. Deci, stopul respirator nu există, deci este o traduce, o neînțelegere a unei situații medicale. Ca să spui că oprirea unei doze mamut, care nu făcea nimic”, a declarat medicul Șerban Bubenek.