MENIU

Senat: Proiectul de lege privind reducerea CAS va fi dezbătut pe 25 august

Senatul se reuneşte luni în sesiune extraordinară pentru legea privind reducerea CAS

Biroul Permanent al Senatului a decis ca ședința extraordinară a plenului în care să se discute despre proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale să aibă loc luni, 25 august, notează Agerpres.

Biroul Permanent a stabilit ca ședința extraordinară să aibă loc luni, 25 august. Discuțiile care au avut loc în cadrul Biroului Permanent au arătat că astăzi era aproape imposibil să facem datorită faptului că trebuia să trimitem materialele la Comisie (de buget-finanțe n.r.), să fie convocat Ministerul de Finanțe. Luni la ora 14,00 vom avea Biroul Permanent, iar la ora 16,00 — Plen. Apoi o trimitem la Camera Deputaților", a spus Ilie Sârbu, liderului grupului PSD din Senat, la finalul ședinței Biroului Permanent de luni.

Potrivit acestuia, Camera Deputaților va avea sesiune în data de 26 august pentru acest proiect.

"La 1 octombrie va fi în vigoare (reducerea CAS n.r.) și pot beneficia firmele private de această reducere. (...) Noi susținem ce am trimis la promulgare. Ei (cei din opoziție n.r.) am înțeles că au anumite puncte de vedere care seamănă acum cu cele ale domnului Băsescu (Traian Băsescu — președintele României n.r.). Vor să știe de unde se iau banii, ați văzut declarațiile pe care le fac. Agenda este aproape comună cu a domnului Băsescu", a explicat Sârbu.

Mai multe articole despre:
Traian Băsescu CAS reducere CAS