MENIU

Semne că cineva se gândește la tine. Cum îți dai seama că ești în gândul cuiva. Ce spune parapsihologul Lidia Fecioru

Când ești în gândul cuiva există câteva semne că acea persoană se gândește la tine. Cum ști când cineva se gândește la tine și care sunt semnele care îți dau răspunsuri, dar și ce indicii apar atunci când o persoană este cu gândul la tine? Iată ce spun specialiștii.

Semne că se gândește la tine

În cadrul unei emisiuni Lidia Fecioru a vorbit despre semnele care îți transmit că cineva se gândește la tine. Astfel că, parapsihologul spune că atunci când o persoană se gândeste la tine cu drag te cuprinde, fără motiv, dintr-o dată o stare de emoție și căldură. Practic, niște emoții care nu pot fi explicate și care te pot lua dintr-o dată.

Cele mai bizare fobii. Ce este ginofobia sau androfobia?

Totodată, specialistul mai spune că și atunci când ne ia o stare de tristețe nejustificată ar fi tot un semn că cineva drag se gândește la noi, dar cu părere de rău sau nu se simte bine și se gândește la noi că l-am putea ajuta. Aceste semne, însă, pot să apară numai de la persoanele apropiate nouă, iar explicația ar consta în telepatia dintre cele două persoane.

„Puterea minții și gândul este mai rapid decât puterea luminii. Este egală cu ce facem noi când dăm telefon,” spunea Lidia Fecioru.

De ce NU trebuie să oferi niciodată cadou crizanteme, dar nici daruri copilului nenăscut. Ce se poate întâmpla în caz contrar

Parapsihologul susține că emoțiile pe care le simțim noi în acele momente le simte și cealaltă persoană.

De asemenea, atunci când sughițăm, Lidia Fecioru spune că cineva ne pomenește, însă, de această dată ar fi vorba despre  o energie negativă. Adică, cineva ne vorbește de rău sau are gânduri negative la adresa noastră, conform specialistului. Un alt semn, că cineva se gândește la noi, este atunci când visăm persoana respectivă.

Citeste continuarea pe Almanah Online

Mai multe articole despre:
Lidia Fecioru parapsiholog sfaturi