MENIU

SEMIFINALE ROMÂNII AU TALENT 2016. Surprize de proporţii pentru telespectatori

Semifinale Românii au Talent 

SEMIFINALE ROMÂNII AU TALENT 2016. Cei patru jurati, Andi Moisescu, Mihaela Radulescu, Andra si Florin Calinescu, sunt gata sa vada evolutia semifinalistilor, iar Smiley si Pavel Bartos sunt nerabdatori sa aduca distractia in casele tuturor romanilor.

SEMIFINALE ROMÂNII AU TALENT 2016. Trupa Maximum, Jimmy & Guvid, Teatrul de umbre Verba, Daniel Hex, Mara Pruna, grupul Dreams Drums Druum, Anca Baltac, Cris & Lori, Adonis Crash Boom, Andrei Surdu, Elena si Emanuela Popescu si Cristian Zlatan vor urca pe scena si isi vor duce talentul la un alt nivel, prezentand publicului si juratilor numere senzationale, pregatite special pentru aceasta etapa a competitiei.

Pe langa foarte mult talent autentic, maine vom avea parte si de doua momente speciale. Adrian Popa a fost anul trecut in finala Romanii au talent alaturi de trupa Kid A, al carui fondator si coregraf este, iar in prima editie live de anul acesta a show-ului va incanta publicul cu un moment memorabil de dans. ”Sunt fericit si onorat de aceasta invitatie si de reintalnirea extraordinara cu echipa PRO TV!

Faptul ca anul trecut am participat la acest concurs a fost de neuitat si m-a ajutat foarte mult in cariera. Am devenit mai cunoscut si apreciat pe plan national.

Dupa ce anul trecut am adus Romaniei pentru prima data titlul European World Dance Masters, maine voi prezenta la Romanii au talent show-ul Unknown, cu care voi reprezenta tara noastra luna viitoare la competitiile Radix si The Dance Awards din Statele Unite ale Americii.”, a spus incantat Adrian.