MENIU

Şeful Poliţiei Slatina, confirmat cu COVID-19 după descoperirea focarului de la IPJ Olt

Șeful IPJ Slatina, confirmat cu Covid

Comisarul-şef Victor Vladu, şeful poliţiei din Slatina, a fost depistat și el pozitiv, afându-se printre ofiţerii din cadrul IPJ Olt confirmați vineri cu noul coronavirus.

„În urma rezultatelor sosite în această dupa-amiază, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Olt, precum și un ofițer din cadrul Poliție municipiului Slatina, un altul din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice si un agent din cadrul Serviciului Investigații Criminale au fost confirmați pozitiv cu virusul COVID-19”, anunță IPJ Olt.

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat, vineri, 11 cazuri noi în judeţul Olt, bilanţul total ajungând la 339. La nivel naţional, față de ziua precedentă, au fost înregistrate 592 de noi îmbolnăviri.

,,Menționăm că, de la începutul perioadei care a determinat adoptarea de măsuri speciale pentru protecția personalului, la nivelul tuturor structurilor din subordinea Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent”, se arată în comunicatul IPJ, citat de realitateadeolt.

Mai multe articole despre:
covid victor vladu ipj slatina