MENIU

Șeful ORNISS, oficiului care se ocupă cu SECRETELE DE STAT, audiat la DNA în dosarul Pârvulescu

Șeful oficiului care se ocupă cu SECRETELE DE STAT, audiat la DNA în dosarul Pârvulescu

Marius Petrescu, șeful ORNISS, a ajuns, joi dimineață, la DNA. Vorbim de dosarul de corupție cu secrete de stat în care apare și senatorul Eugen Pârvulescu. 

Directorul General al Oficiului Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS) Marius Petrescu a ajuns, joi dimineață, la DNA. Acesta urmează să răspundă întrebărilor procurorilor anticorupție. 

STENOGRAME din dosarul senatorului Eugen Pîrvulescu, susținătoul lui Geoană. Cum se negocia mita pentru SECRETE DE STAT

Șeful ORNISS este vizat în acest dosar după ce senatorul Eugen Pârvulescu ar fi cerut unui martor suma de 60.000 de euro pentru urgentarea obținerii unui aviz de securitate. 

Numele lui Florin Cîțu, în mega-dosarul lui Eugen Pîrvulescu! Intervenție pentru o persoană care dorea șefia CNI și nu avea certificat ORNISS

Sunt acuzații grave, și asta deoarece acea persoană ar fi putut intra în posesia unor informații clasificate, care ar fi putut să prejudicieze statul, dar și securitatea națională.

Votul pentru ridicarea imunității lui Eugen Pîrvulescu, pe 21 octombrie. Senatorul, ținut în sah de colegii săi parlamentari

Reamintim că este așteptat un vot din partea Senatului, la începutul săptămânii viitoare, pentru ridicarea imunității în ceae ce îl privește pe senatorul Pârvulescu. Dacă votul va fi unul favorabil și i se va ridica această imunitate, atunci procurorii DNA ar putea urgenta acest dosar, ar putea face percheziții. De asemenea, am putea să îl vedem chiar în arest preventiv pe parlamentar, asta dacă în urma acestor percheziții se vor găsi probe concludente.  

 

Mai multe articole despre:
dosar parvulescu audieri secrete de stat