MENIU

Ședință la PNL București: Liberalii, pe ultima sută de metri cu depunerea candidaturilor pentru alegerile din septembrie

Ședință matinală la PNL București: Liberalii, pe ultima sută de metri privind depunerea candidaturilor pentru alegerile din septembrie

Liberalii s-au reunit din nou în ședință de campanie, în această dimineață, după ce candidații pentru Primăria Capitalei și-au depus candidaturile. Între timp există și dispute în sondajele pe București. În unele, Nicușor Dan este pe primul loc, în altele, Gabriela Firea. Între timp, Traian Băsescu susține că va lua peste 30 de procente la scrutinul din 27 septembrie, relatează Realitatea PLUS.

La ședința din această dimineață a ajuns și europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan.

Liberalii vor să vadă câți oameni mai trebuie să-și depună candidaturile având în vedere că termenul limită de depunere a acestora expiră în curând.

Potrivit calendarului anunțat de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), perioada de depunere a candidaturilor urmează să se încheie pe 18 august, birourile electorale de circumscripţie urmând să constate rămânerea definitivă a acestora la data de 24 august.

Campania electorală va începe pe data de 28 august şi se va încheia în ziua de sâmbătă, care precedă data alegerilor, respectiv pe 26 septembrie 2020, ora 7.00.

Între timp, au tot apărut sondaje de opine care arată următoarele clasamente: 

Gabriela Firea - 41%

Nicușor Dan - 34%

Traian Băsescu 15%
Sursa: Sondaj Sociopol

Nicușor Dan - 46%

Gabriela Firea -38%

Traian Băsescu 8%

Sursa: Sondaj Inscop 

Mai multe articole despre:
sedinta pnl alegeri locale capitala