MENIU

Şedinţă de urgenţă la MAI, pe tema PAŞAPOARTELOR

Şedinţă de urgenţă la Ministerul de Interne. Oficialii din M.A.I. caută soluţii care să pună capăt cozilor interminabile la paşapoarte. Asta după ce zeci de mii de oameni din toată ţara au aşteptat ore în şir la ghişee pentru prelungirea sau eliberarea documentelor de călătorie. Şedinţa a fost convocată de ministrul Carmen Dan.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a convocat de urgenţă, pentru astăzi, o şedinţă la MAI, ca urmare a dificultăţilor întâmpinate de populaţie la prelungirea sau eliberarea documentelor de călătorie.

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog, a anunțat, miercuri, la finalul şedinţei, că ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut Direcției Generale de Pașapoarte (DGP) să prezinte în cursul zilei o soluție pentru reducerea aglomerației din sediul din Pipera.

"Doamna ministru a solicitat directorului DGP să actualizeze analiza privind măsurile concrete de extindere a infrastructurii și necesitățile de suplimentare cu personal care să deservească la capacitate maximă toate sediile care se confruntă cu un număr mare de cereri. Termenul este de două zile. Totodată, ministrul de Interne a solicitat Direcției Generale de Pașapoarte să prezinte, astăzi (miercuri, n.r.), o soluție pentru reducerea aglomerației din Pipera", a afirmat Monica Dajbog, într-o declarație de presă.

Mai multe articole despre:
null