MENIU

Secretul tulburător al hotelului de 25.000 de oameni în care nu locuiește nimeni

Un hotel ce ar putea să adăpostească 25.000 de oameni stă în prezent părăsit. Are un secret tulburător. 

Naziștii au încercat să creeze o lume care să corespundă idealurilor lor. Și au vrut nu doar acest lucru. Construiau clădiri grandioase pentru a arăta lumii puterea și măreția celui de-al III-lea Reich, scrie perfectmedia.info. Tot ce se construia, era de cea mai înaltă calitate, indiferent că era vorba de școli, biserici sau fabrici.

Hotelul ”Prora” de asemenea a fost construit de naziști. Acesta este situat pe insula Rügen, din Germania. Hitler visa să construiască un hotel care, în caz de război ar fi putut fi transformat într-un spital. Aici există un cinematograf, o sală de concerte. Până la 20.000 de oameni ar putea fi găzduiți în cele 10.000 de camere.

Toate camerele sunt proiectate identic, fiind camere duble, în care s-ar putea odihni toți doritorii.

Hotelul este construit din 8 blocuri, cu lungimea de 4,5 km. Hotelul este amplasat adiacent plajei, oferind astfel un peisaj minunat.

Construcția hotelului a început în 1936, iar după 3 ani, proiectul a fost înghețat din cauza izbucnirii războiului. Construcția a implicat 9.000 de muncitori. Când a început războiul, ei au fost transferați la obiectivele militare.

În timpul războiului, acest loc a fost tabără, școală tehnico-militară, muzeu, însă în calitate de hotel nu a mai servit niciodată. 

Mai multe articole despre:
hotel nazişti