MENIU

Secretul din spatele dramei lui Gabriel Cotabiţă. Avea o dorinţă mare

Secretul din spatele dramei lui Gabriel Cotabiţă. Avea o dorinţă mare

Mulți se întreabă ce căuta Gabriel Cotabiță la sala de sport, știind că are probleme de sănătate și de ce, la 59 de ani, voia să slăbească rapid. Cum artistul se află de cinci zile între viață și moarte, iar medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire, doar prietenii apropiați mai pot face lumină în acest caz. Ei au dezvăluit, pentru ziarulring.ro, ce îl frământa pe Gabi chiar înainte de a se prăbuși fără suflare.

La fel ca mulți alți artiști din generația sa, Gabriel Cotabiță suferea de ceva vreme că intrase într-un con de umbră. Melodiile lui erau difuzate cu greu de radiouri, iar televiziunile îi condiționau prezența în emisiuni de un scandal mai mult sau mai puțin regizat. Conștient de valoarea sa artistică, însă și de problemele de sănătate, Gabriel Cotabiță a luat o decizie radicală: să se reinventeze chiar cu prețul vieții.

În ciuda efortului depus pentru carieră, Gabriel Cotabiță a început anul cu stângul. Artistul s-a înscris cu mari speranțe la preselecția națională pentru Eurovision, organizată de TVR. Însă piesa lui, "Ridică-te și fugi", a fost respinsă fără prea multe explicații.

Gabriel Cotabiţă slăbise extrem de mult! Avea mai puţin de 60 de kilograme când a suferit accidentul

După ce a depășit momentul eșecului de la Eurovision, Gabriel Cotabiță și-a refăcut planul, impunându-și standarde și mai înalte. Una dintre prietenele sale apropiate a dezvăluit că artistul voia să reia pregătirea de la zero: "Mi-a spus că nu mai rezistă să cânte live, că nu mai are suflul necesar și că vrea să facă mai multe lecții de canto pentru a se relansa în muzică. M-am mirat că un artist de talia lui e atât de realist cu el însuși și că vrea să-și respecte muzica. M-am oferit să-l ajut cu drag, mai ales că mi-e și prieten de mulți ani. Urma să ne vedem în aceste zile la prima lecție, însă... s-a întâmplat... Sper să se țină de promisiune, pentru că Gabi e om de cuvânt, și să ne revedem cu bine la orele de canto".

Gabriel Cotabiţă, veşti de ultimă oră despre starea sa de sănătate. Ce arată ultimele investigaţii

Mai multe articole despre:
spital muzică comă Gabriel Cotabiţă