MENIU

Secrete știute de puțini oameni că să ai o siluetă de invidiat toată viață

Să slăbești până la greutatea corporală dorită și să-ți menții mai apoi siluetă respectivă toată viață este idealul oricărei femei. Însă nu este un ideal irealizabil, dimpotrivă! Iată ce trebuie să faci că să-ți menții siluetă de invidiat toată viață!

Odată ce ai slăbit, nu mari aportul caloric!
Indiferent că ai slăbit ținând un regim îndelungat, sănătos și făcând sport, sau ai recurs la diete mai dure, dacă vrei să-ți menții greutatea corporală dobândită trebuie să ai mare grijă la aportul caloric. În procesul de slăbire, ritmul metabolismului încetinește, motiv pentru care arderile sunt mai lente. Dacă începi să oferi organismului mai multe calorii decât în perioadă de regim, lentoarea metabolică va face că acele calorii să redevină depozite de grăsime. Din acest motiv, odată încetată cură de slăbire, trebuie avut grijă la aportul caloric. Gândește-te, totodată, că dincolo de numărul de calorii primite contează, mai ales, calitatea lor!
 
Cu cât îți menții greutatea mai mult timp cu atât șansele de reușită sunt mai mari
Ideal este că slăbitul să aibă loc prin metode sănătoase, cum ar fi un regim echilibrat și sport. Odată ce ai ajuns la greutatea dorită, fă tot posibilul să ți-o menții cât mai mult timp. Cu cât reușești să ai aceeași siluetă o perioadă mai lungă de timp, cu atât organismul tău se va obișnui cu greutatea respectivă și va putea să o mențină mai mult timp.

Mai multe pe Lyla.ro.

Mai multe articole despre:
dietă slăbit