MENIU

Sechestru EXTINS pe averea fraților Tate. Sunt vizate alte autoturisme de lux, terenuri și case, cu o valoarea totală de peste 2,5 milioane euro

Frații Tate s-au lăudat permanent cu mașinile și vilele de lux

Procurorii DIICOT au extins sechestrul asupra părților sociale, conturi bancare și autoturisme trecute pe numele a cinci firme pe care le dețin frații Andrew şi Tristan Tate. Totodată, au fost puse sub sechestru 11 terenuri din judeţele Braşov şi Ilfov, cu construcțiile de pe cinci dintre acestea, valoarea totală fiind estimată la peste 2,5 milioane euro.

”La data de 29.08.2024, în continuarea activităţilor de urmărire penală ce se desfăşoară în cauză, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus indisponibilizarea prin aplicarea sechestrului asigurător asupra părţilor sociale deţinute de 3 dintre inculpaţi în cadrul a cinci societăţi comerciale, asupra sumelor de bani identificate în conturile bancare ale acestor firme,  precum şi asupra a patru autoturisme aflate în patrimoniile aceloraşi societăţi comerciale”, a anunţat, vineri, DIICOT, referitor la dosarul în care fraţii Tate sunt cercetaţi pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor, influenţarea declaraţiilor şi spălare a banilor.

De asemenea, măsura asigurătorie a sechestrului a fost aplicată cu privire la 11 terenuri din judeţele Ilfov şi Braşov şi a construcţiilor edificate pe 5 dintre acestea, valoarea totală fiind estimată la peste 2,5 milioane euro," se arată într-un comunicat.

Procurorii îi acuză pe frații Tate au exploatat sexual 34 de victime

Pe 21 august, anchetatorii au efectuat mai multe percheziţii, inclusiv la locuinţa fraţilor Tate, fiind indisponibilizate sume de bani: 26.000 euro, 81.000 lei, 5.800 GBP şi 6.400 dolari, dar şi două ceasuri de lux, laptopuri, unităţi de stocare a datelor, înscrisuri, precum şi alte mijloace de probă.

Mai multe articole despre:
sechestru extins fratii tate masini terenuri case dna