MENIU

SEARĂ AMERICANĂ la Realitatea Românească

Ediţie specială Realitatea Românească de Sfântul Nicolae. Începând cu ora 21, corul Virginia State Gospel Chorale aduce în studiourile Realitatea TV atmosfera electrizantă a muzicii gospel.

35 de voci excepţionale vor încânta, emoţiona şi fascina oferind telespectatorilor un autentic spectacol american. Corul a fost înfiinţat în 1971 şi a câştigat în cei 44 de ani de existenţă zeci de premii internaţionale. Ansamblul a susţinut numeroase turnee în Statele Unite şi în Europa şi a concertat şi în faţa Papei de la Vatican.

Nu uitaţi, de la ora 21:00, Octavian Hoandră vă aşteaptă la o ediţie specială a emisiunii Realitatea Românească.

 

"Corul, Virginia State Gospel Chorale infiintat in 1971, prin cele 35 de voci luminate de harul divin si incarcate de bucuria vietii, va aduce la Cluj o emotie care va fascina si incanta publicul, oferind un spectacol de neuitat si un eveniment garantat de mare succes.

Sub conducerea virtuosului director de cor James Holden, Virginia State Gospel Chorale a castigat numeroase premii, printre care People's Choice Awards la concursul Verizon din Statele Unite, Steve Harvey Neighborhood Awards, au concertat pentru Papa la Vatican si a sustinut numeroase turnee în Statele Unite si in Europa.

La acest spectacol minunat il vom avea pe scena si pe J.David Bratton, un gigant al muzicii gospel, compozitor al celebrului „Every Praise” 26 de saptamani nr. 1 in topul american si care a avut colaborari importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle, Edwin Hawkins, etc..

Pentru a intra in atmosfera exceptionala a performantei artistilor, pe care o vom regasi pe scena Teatrului National din Cluj-Napoca cu ocazia Sarbatorilor de Craciun, va rugam sa accesati link-urile de mai jos.

Ne face o deosebită plăcere să vă adresăm invitația de a participa la spectacolele din cadrul Turneului Virginia State Gospel Chorale si vă rugăm să acceptați să deveniți un susținător al acestuia, sprijinind eforturile organizatorilor.

Mai multe articole despre:
muzică gospel Realitatea Românescă