MENIU

Se întâmplă în România. Motivul incredibil pentru care un bloc a fost împrejmuit cu sârmă ghimpată

Se întâmplă în România. Motivul incredibil pentru care un bloc a fost împrejmuit cu sârmă ghimpată

Autorităţile din Botoşani a luat măsuri în cazul blocului protejat cu sârmă ghimpată de cetăţenii aduşi la disperare de persoanele care urinau lângă acel imobil. În urmă cu câteva zile, a fost montat în acea zonă gărduţ metalic.

În luna februarie, la blocul aflat pe Calea Naţională 101, au fost puse bariere din sârmă ghimpată pentru a bloca accesul pe lângă ziduri al celor care transformaseră zona în toaletă publică. Tot la sârmă ghimpată au apelat proprietarii apartamentelor din zonă şi în urmă cu doi ani, însă atunci a fost tăiată şi furată.

În ultimele luni, Poliţia Locală a dat mai multe amenzi celor care au confundat zidurile blocului cu un grup sanitar. Chiar şi după montarea gardului din sârmă, poliţiştii au monitorizat zona pentru a-i descuraja pe cei certaţi cu normele unui trai civilizat.

Unii botoşăneni susţin că nu se ajungea în situaţia ca un bloc să fie protejat de sârmă ghimpată dacă în oraş ar fi fost amplasate mai multe toalete ecologice, care să fie curăţate periodic.

Pentru a combate urinarea pe clădiri şi domeniul public, locuitorii oraşului St. Pauli din Germania au acoperit clădirile şi străzile cu o vopsea specială hidrofobă, care aruncă urina înapoi către cel care urinează.

Sursa: monitorulbt.ro

Mai multe articole despre:
Botoşani bloc sârmă ghimpată