MENIU

Se întâmplă în România: Manele, țigări, alcool și coji de semințe într-un tren aglomerat

Coji de semințe stropite cu alcool, manele la volum ridicat și căldură ca în seră. Acestea sunt condiţiile în care se circulă cu trenul pe ruta Bucureşti Obor - Feteşti. În plus, controlorii se pot strecura cu greu printre călătorii înghesuiți. Imaginile revoltatoare pentru Romania lui 2017 ne-au fost trimise de un telespectator. Reporterii Realitatea au cerut un punct de vedere de la conducerea CFR. Raspunsul: compania nu are ce face, tine exclusiv de oameni cum pastreaza conditiile de calatorie.

Una dintre nemulţumirile oamenilor este că se vând mai multe bilete decât locurile din vagoane pe trenul care circulă între București Obor și Fetești. Unii călători ocupă, încă de la plecare, scaune pentru alţii care urcă la prima staţie, ne-a transmis o telespectatoare Realitatea TV, cea care ne-a trimis și aceste imagini.

Pe lângă înghesuială, oamenii se plâng şi că în tren se fumează, se bea alcool, se mănâncă seminţe şi se ascultă manele la volum maxim. În plus, aerul condiționat nu funcționează și geamurile nu se pot deschide. Controlorii ridică de cele mai multe ori din umeri în timp ce compostează biletele. Aceste obiceiuri dispar doar atunci când se face razie cu jandarmii.

Vă reamintim, dacă ați fost martorul unui eveniment care poate deveni o știre, ne puteți scrie sau trimite imagini pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe aplicaţia WhatsApp, la numărul 0732 333 108. Imaginile vor fi difuzate în jurnalele Realitatea TV.

 
Mai multe articole despre:
tren alcool vagoane manele