MENIU

Se întâmplă în România. Linie de tamvai proaspăt inaugurată, în reabilitare

După ce observatorulph.ro a semnalat problema apărută la linia de tramvai din Ploieşti, de la intersecţia Şoseaua Nordului cu strada Găgeni, Direcţia Tehnic Investiţii a făcut verificări. Concluzia?

Linia de tramvai s-a fisurat, spun experţii Direcţiei Tehnic de la un defect de material. Executantul va interveni, a anunţat primarul interimar Cristian Ganea, pe timpul nopţii când temperaturile vor fi mai mari de 5 grade Celsius. Edilul a anunţat că circulaţia tramvaiului nu va fi întreruptă.

În adresa transmisă Primăriei Ploieşti de către Direcţia Tehnică se arată că au fost solicitate „punct de vedere constructorului (SC Mari Vila Com SRL) şi dirigintelui de şantier”. Totodată, primarul interimar al Ploieştiului, Cristian Ganea, a susţinut că aceste lucrări sunt în garanţie pe o perioadă de cinci ani.

„Constructorul şi dirigintele de şantier vor prezenta un punct de vedere detaliat privind producerea şi remedierea acestei situaţii”, a mai precizat Direcţia Tehnică în adresa transmisă Primăriei Ploieşti.

Mai multe articole despre:
Ploieşti reabilitare Primaria Ploiesti tamvai