MENIU

Se închide circulaţia pe Valea Oltului pentru lucrări la autostrada Sibiu-Piteşti. Anunțul ministrului Transporturilor

Se închide circulaţia pe Valea Oltului pentru lucrări la autostrada Sibiu-Piteşti. Anunțul ministrului Transporturilor

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă închiderea circulaţiei pe Valea Oltului, pentru lucrările la autostrada Sibiu-Piteşti. El a afirmat că între 8 iulie şi 9 august, se închide circulaţia pe perioada zilei, iar pe perioada nopţii se va redeschide, urmând a avea rute alternative, ce vor fi anunţate din timp.

„Merg vineri cu directorului CNAIR, Pistol şi cu colegii la faţa locului, ştiţi că avem acest lot 2 de pe Sibiu Piteşti care implică defrişări. Acestea au fost aprobate, aceste lucruri trebuie făcute dacă vrem să facem această autostradă. Dacă vrem să nu o facem, nu închidem DN7. Cert este ce, în acest moment, aceste lucrări nu pot fi făcute sub trafic. Asta ar pune în pericol siguranţa traficului, viaţa celor care circulă pe DN 7 şi asta şi asta nu şi-o poate asuma nimeni”, a declarat ministrul Transporturilor, după verificarea lucrărilor la obiectivele de investiţii rutiere Autostrada A0 Nord, lotul 3 şi Autostrada A0 Sud - Centura Bucureşti, loturile 1 şi 3.

„Mă aştept la cunoscători care vor critica acest lucru, nu există altă variantă. Am încercat să găsim alte variante, vorbim de înălţimi foarte înalte, care ajung până la 70 de metri unde trebuie a fi tăiaţi aceşti arboi care riscă să ajungă pe carosabil şi să pună în pericol siguranţa circulaţiei. Repet, vrem autostradă, trebuie să facem aceste lucrări”, a completat Grindeanu.

„Între 8 iulie şi 9 august, pe perioada zilei, pe perioada nopţii se va redeschide traficul. Pe perioada zilei, vom avea rute alternative, le vom transmite din timp. Eu cred că este singura soluţie. Am cerut şi eu şi colegii de la CNAIR companiei care desfăşoară aceste lucrări să aibă mobilizare mare şi să finalizeze aceste lucrări în această lună şi să ne folosim de aceste 30 sau 31 de zile la maxim, pentru a avea un progres major pe acel tronson”, a mai spus Grindeanu.

Restricţii de circulaţie, din 9 iulie, pe Podul Giurgiu-Ruse. Anunțul CNAIR: ce trebuie să știe șoferii

Mai multe articole despre:
circulatie valea oltului lucrari