MENIU

Se fac ultimele pregătiri la Berceni Arena, noul patinoar din București, care a primit și omologarea

În câteva zile, pe 31 august, Berceni Arena își va deschide porțile, iar primul eveniment care se va desfășura aici va fi Supercupa României la hochei, prima ediție, în care se vor înfrunta echipele Corona Brașov și ACSH Gheorghieni.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a precizat că, în această perioadă, se lucrează la amenajarea curții exterioare. „A venit rândul curții exterioare a patinoarului Berceni Arena să fie amenajată! Colegii noștri de la Totul Verde sunt în fiecare zi la lucru și trag tare pentru ca, pe 31 august, în ziua Supercupei României la hochei, dintre Corona Brașov și ACSH Gheorghieni, totul să fie la superlativ”, a anunțat edilul.

Între timp, Patinoarul Berceni Arena a primit și omologarea din partea comisiei de specialitate din cadrul Federației Române de Hochei pe Gheață și este astfel pregătit să găzduiească partide oficiale de hochei. Meciul dintre CSM Corona Brașov și ACSH Gheorgheni se va disputa pe 31 august, cu începere de la ora 20.30 și va fi trimis de TVR Sport.

Patinoarul Berceni Arena este o construcție nouă, cu două niveluri – parter și etaj – și va fi înconjurat de aproximativ 3.000 de metri pătrați de spații verzi. Interiorul clădirii include spații de servire situate atât în foaierul de la parter, cât și la etaj, precum și alte încăperi pentru servicii precum garderobă, birouri, vestiare, instalații de gheață, sală metodică, cabine VIP și cabine pentru presă.

Mai multe articole despre:
berceni arena patinoar omologare deschidere