MENIU

Se deschid restaurantele, cafenelele și cinematografele din Sibiu. De când sunt valabile relaxările

Autoritățile din Sibiu au transmis sâmbătă dimineață, că restaurantele și cafenelele din municipiul Sibiu se pot redeschide în interior începând cu data de 2 ianuarie 2021. Și asta deoarece rata de infectare din oraş a ajuns la 2,17 la mie. În judeţ mai sunt 18 localităţi unde rata de infectare depăşeşte 3 la mie, cea mai mare incidenţă fiind în oraşul Miercurea Sibiului.

Restaurantele, cafenelele, cinematografele, sălile de spectacole şi cele de jocuri de noroc din Sibiu, deschise în limita a 30% din locuri în Sibiu

De sâmbătă, toate restaurantele și cafenelele din Sibiu pot primi din nou clienții în interior. Întrucât rata de infectare a scăzut considerabil, având o valoare între 1,5 și 3 cazuri la mia de locuitori, autoritățile locale au decis ca localurile să își reia activitatea.

„Conform prevederilor HG 1065/2020 în baza cărora CJSU SIBIU a adoptat hotărârea nr. 118/2020, la nivelul municipiului Sibiu, cu respectarea măsurilor aferente pragului între 1,5 la 1000 și 3 la 1000 de locuitori, restaurantele pot funcționa”, se arată în informarea transmisă de Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, potrivit presei locale.

Mai multe articole despre:
relaxari sibiu