MENIU

Scrisoare emoționantă a lui Cristian Rizea către fiul său: "Să mă ierți că pentru prima oară lipsesc de lângă tine..."

Cristian Rizea

Cristian Rizea a postat pe contul său de Facebook o scrisoare emoționantă către fiul său. Rizea se află în custodia autorităților din Republica Moldova în acest moment.

Cristian Rizea a ținut să îi transmită un mesaj emoționant fiului său Albert, acum când trece prin clipe dificile. Iată ce i-a scris:

"Scrisoare către fiul meu

Dragul meu Albert, te rog să mă ierți că pentru prima oară în cei 7 ani de când te-ai născut lipsesc de lângă tine... Sunt sigur că atunci când vei mai crește vei înțelege motivul pentru care tatăl tău va rămâne mereu un proscris pentru țară în care s-a născut! Îmi doresc pentru tine fiul meu și pentru toți copii din generația ta o Românie mai bună și ai deplină încredere că cei din familia Realitatea Plus alături de curajoasă Anca Alexandrescu, camarazii mei în această bătălie grea cu statul paralel din România vor reuși să meargă până la capăt prezentând dovezile și probele pe care le dețîn și le voi pune la dispoziție!
 
Mă gândesc la tine Albert în fiecare clipă și sper că Dumnezeu să mă ajute să trec peste această perioada grea! Îmi pare rău că nu pot fi lângă tine la antrenamentele de fotbal, la plimbările pe care le făceam împreună în parc sau în serile în care discutam și mă întrebai diverse lucruri despre viață... Vreau să te rog să o asculți pe mama ta și să ai grijă de ea. Sper să înțelegi de ce nu aș vrea să vii să mă vezi acolo unde sunt pentru că îmi doresc să ai mereu ca amintire imaginile frumoase cu noi doi... Să nu uiți niciodată că "tati", așa cum mă alinți tu, te iubește!", a scris Cristian Rizea.
Mai multe articole despre:
cristian rizea spovedania lui rizea dezvaluiri