MENIU

Schimbare neaşteptată în "Las Fierbinţi"! Ce se întâmplă cu Bobiţă şi Celentano: "Nimeni nu vrea!"

După ce Mimi Brănescu, scenaristul serialului "Las Fierbinţi", a anunţat că părăseşte echipa, "frâiele" vor fi preluate de o echipă de scenariști.

Episoadele din nou sezon al serialului poartă mai multe semnături. Spre exemplu, Adrian Vănciă şi Mihai Bobonete, actorii care interpretează rolurile lui Celentano şi Bobiţă, au scris şi ei câteva scenarii. De asemenea, în echipă este și Iulian Postelnicu, cel care a scris și primul episod al celei de-a zecea serii, potrivit paginademedia.ro.

"Ceea ce a făcut Mimi Brănescu rămâne - și nu sunt vorbe mari - în istoria televiziunii. A scris, de exemplu, un episod între în versuri, pe modelul shakespearian, pe deasupra și cu glume. Nu ai cum să nu apreciezi imensa valoare pe care o are Mimi. Nimeni nu îl poate înlocui pe Mimi, nu are cum. Nimeni nu vrea să îi ia locul", a spus Adrian Văncică pentru Paginademedia.ro.

De asemenea, Bobonete a spus că el şi echipa "încearcă să ţină ştacheta sus".

"Atât eu, cât și ceilalți care au scris, încercăm să ținem ștacheta sus, să nu perimăm serialul pentru că scrie altcineva decât Mimi. Fără doar și poate, meritele lui Mimi asupra acestui serial sunt uriașe. Eu, personal, îi voi recunoscător toată viața pentru tot ce a făcut pentru mine. Am jucat niște scenarii fabuloase, scrise de el. Și acum aștept chemarea lui în orice va face, pentru că este clar că Mimi Brănescu este unul dintre cei mai buni dramaturgi ai momentului, asta fără să luăm în calcul calitățile lui de actor", a mai declarat Bobonete pentru Paginademedia.ro.