MENIU

"Schema românească" prin care un influencer inventiv face bani în Spania. Videoclipul are milioane de vizualizări pe TikTok

Un creator de conținut a găsit un mod original de a câștiga bani de buzunar. Într-un videoclip recent postat pe contul său de TikTok, „Truco Rumano” împărtășește secretul succesului său, care are potențialul de a face fericiți mulți șoferi dar și pe cei care doresc să facă un ban cinstit.

"Truc românesc, băieți, nu aveți bani și nu aveți un loc de muncă? Atunci găsiți-vă un degresant și căutați o mașină care are jantele foarte murdare”, își începe recomandarea internautul cu spirit antreprenorial.
 
ApoiTikTokerul inventiv caută o mașină și, de îndată ce o găsește se echipează cu o cârpă și o sticlă de degresant și începe să curețe una dintre jantele din față: "Te duci aici și cureți doar o jantă”.
 
Noua escrocherie care face ravagii printre turiști. Ce a pățit un român când a vrut să plătească biletul de autobuz în Marsilia
 
Afaceristul de ocazie curăță apoi janta perfect, după care explică faptul că urmează cel mai important pas, și anume să-ți notezi numărul de telefon pe o hârtie, pe care trebuie să o lași pe parbriz, și să scrii: „Dacă vrei să-ți curăț celelalte trei jante, sună-mă”.
 
"O lași curățată perfect și când proprietarul va vedea că una dintre jante arată așa, te va suna pentru a-i le curăța și pe celelalte. Truc românesc”, a concluzionat creatorul de conținut în videoclipul său, care deja a acumulat peste 76.000 de aprecieri și 2 milioane de vizualizări.
 
Mulți internauți au fost atrași de această idee simplă, dar ingenioasă, dovadă fiind numărul mare de aprecieri. Perspectiva unei metode neconvenționale de a atrage clienți și de a găsi face rost de bani a stârnit interesul unor persoane, în timp ce altele consideră că această activitate poate fi chiar periculoasă. Unii au preferat să lase comentarii amuzante în legătură cu această inițiativă.
 
Val de uimire în presa germană: Ce au cerut fotbaliștii Naționalei României de la hotelul unde sunt cazați
 
"Bună ideea. L-aș curăța pe cel de pe partea șoferului, astfel încât atunci când vine să deschidă ușa să poată vedea că este curat."
"Trucul românesc e ca în același timp să verifici dacă există șurub de siguranță pentru a curăța toată roata"
"Și apoi te dă în judecată pentru că ai făcut-o fără voie"
"Trucul spaniol este ca apoi să aștepți cuminte să ii sunat"
"Șmecheria românească e bună pentru cei fără un loc de muncă în altă țară și vor să lucreze cinstit"
"Trucul "te vede poliția și cum nu știu ce faci te arestează "
@trucorumanooficial #españa🇪🇸 #parati @🥰🍀Juan Carlos Laboncler 🍀🥰 ♬ sonido original - Truco Rumano Oficial