MENIU

Scene șocante, în Timișoara: o femeie a murit după ce a sărit de la etajul 3 al blocului

Noaptea trecută la Timișoara a avut loc un caz șocant! O femeie de 43 de ani a sărit de la etajul 3 al unui bloc. Incidentul s-a petrecut pe bulevardul Dâmbovița, iar locuitorii, îngroziți, au apelat imediat numărul de urgență 112.

Cum s-a întâmplat tragedia

La data de 17 iulie 2024, în jurul orei 03:50, polițiștii de la Secția 3 Timișoara au fost alertați cu privire la un incident grav. O femeie se aruncase de la etajul 3 al unui imobil situat pe bulevardul Dâmbovița. La fața locului, autoritățile au constatat că raportul inițial era corect: femeia suferise răni grave în urma căderii.

Ajunși rapid la fața locului, polițiștii și echipajele de urgență au încercat să acorde primul ajutor victimei. Din nefericire, rănile erau prea severe, iar femeia a fost declarată decedată la scurt timp după intervenție. Poliția din Timișoara a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a investiga circumstanțele care au condus la acest tragic incident.

Oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz

Incidentul a zguduit comunitatea locală, locuitorii fiind șocați de cele întâmplate. Mai mulți martori au declarat că nu își pot explica gestul femeii și că aceasta nu părea să aibă probleme evidente care să justifice un astfel de act. Cu toate acestea, ancheta poliției este în curs de desfășurare, autoritățile încercând să descopere motivele care au dus la această tragedie.

„La data de 17 iulie 2024, în jurul orei 03:50, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 43 de ani, s-ar fi aruncat de la etajul 3 al unui imobil de pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara. Ajunși la fața locului, polițiștii au constat că cele sesizate se confirmă, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a anunțat Poliția din Timișoara.