MENIU

Scene șocante la Turda: angajatul unui supermarket, atacat cu spray lacrimogen și bătut de un individ. De ce NU va fi pedepsit agresorul

Scene șocante la Turda: angajatul unui supermarket, atacat cu spray lacrimogen și bătut de un individ/ Arhivă foto

Scene șocante la Turda! Angajatul unui supermarket din municipi a fost atacat cu spray lacrimogen și bătut cu bestialitate de un tânăr care i-a dat târcoale zeci de minute. Culmea este că agresorul nu va răspunde penal pentru faptele sale, și asta deoarece persoana vătămată și-a retras plângerea. 

Incidentul șocant a avut loc în urmă cu un an, la finalul lunii martie, în jurul orei 15:45. Din informațiile strânse la dosar, bărbatul a dat târcoale magazinului înainte de a trece la atac. El și victima se cunoșteau de mai mult timp. 

Astfel, agresorul a așteptat ca persoana vătămată să iasă în pauză, la țigară, iar în timp ce se afla în fața magazinului, i-a pulverizat spray lacrimogen în față, după care l-a lovit cu pumnii în zona feței.

"Persoana vătămată nu a depus acte care să dovedească necesitatea și/sau numărul de îngrijiri medicale care au fost necesare pentru vindecare.

Atac cu spray lacrimogen la sediul Ambulanței din Brașov! Mai multe persoane au avut stări de rău

Persoana vătămată l-a recunoscut pe inculpat în procesul recunoașterii după fotografii”, au reținut judecătorii clujeni.

După un proces care a durat aproape un an, magistrații de la Judecătoria Turda au decis luni, 7 octombrie, să dispună încetarea procesului penal pornit împotriva individului pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.