MENIU

Scene incredibile în Parlamentul României. George Simion și Gabriel Zetea, îmbrânceli pentru salariile primarilor - VIDEO

A fost scandal uriaș între parlamentarii puterii și cei ai opoziției. Aleșii s-au îmbrâncit și și-au adresat cuvinte grele, marți, în comisia de muncă, atunci când s-a decis ca salariile primarilor să fie majorate. Deputații au eliminat majorările pentru demnitari, adică pentru parlamentari, miniștri sau președintele țării.

Zetea: Domnule Simion, dumneavoastră sunteți cu oamenii? Cu oamenii, cu poporul ăsta, așa ziceți peste tot.
SIMION: Tu vrei să le mărești!

ZETEA: Domnule Simion, știți că angajații din admnistrația locală nu pot să le crească salariile a zeci de mii de români că au salarii de două mii de lei?

Vrei, George, să le crești salariile la români? Două mii de lei, iți place că ai azi salarii de două mii de lei? Nu vrei astăzi să crești salariile românilor cu două mii de lei?

SIMION: Dar tu știi că sunt două milioane de români care au sub două mii de lei? Tu ai 12 mii de lei, ăla de la ANRE are 12 mii de euro, vreți să le măriți tot lor.

ZETEA: George, le crești salariile oamenilor?
SIMION: Voi creșteți salariile voastre.
ZETEA: Crește salariile oamenilor.
SIMION: Nu, slugilor voastre de partid.

TANASĂ: Le creșteți membrilor de partid, mincinosule
ZETEA: Nu e adevărat. Ai fost într-o primărie? Într-o singură primărie? Când ai intrat ultima dată intr-o primarie? Cand ai intrat?
TANASĂ: Vouă vă creșteți, nu românilor, nu mai mințiți.

Asta faceți acum, vă securizați activul de partid, aia faceți. Vă securizați activul de partid. Pe primarii ăștia îi scoală cineva din pat la ora 3 și îi forțează să se facă primari? Nu vă e rușine?

Mai multe articole despre:
simion zetea parlament