MENIU

Scene de groază în Baia Mare. Un pasager a făcut praf un AUTOBUZ și a ieșit pe geam - VIDEO

Panică într-un autobuz din Baia Mare. Un călător și-a ieșit din minți și a început să spargă ferestrele cu ciocanul de urgență al autobuzului. Individul a încercat să fugă și a ieșit prin geamul pe care l-a spart, însă a fost prins de șofer și câțiva călători. Oamenii legii l-au arestat și a fost internat la Psihiatrie. 

Furia pasagerului se pare că a fost provocată de faptul că nu a reușit să coboare la stația dorită. Așa că a început să lovească ușa cu ciocanul de evacuare. Ceilalți călători au intrat în panică și strigau la șofer să tragă pe dreapta pentru că tânărul părea să fie în stare de orice, potrivit vasiledale.ro.

Incidentul a avut loc la o oră de vârf și zeci de persoane se aflau la bord. Martorii spun că individul era agitat încă de la urcarea în autobuz.


Polițiștii au apărut în câteva momente după ce oamenii au sunat la 112 și l-au încătușat pe individ. Bărbatul de 35 de ani s-a ales cu dosar penal pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

A fost internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Sighetu Marmației pentru investigații medicale și control amănunțit pentru consum de substanțe interzise. 

 

Mai multe articole despre:
autobuz distrus baia mare vandalizat politie