MENIU

Scene de coşmar pe Autostrada A2. Ploaie cu grindină, gheaţă pe asfalt. Traficul a fost reluat

<p>Urmările unei ploi cu grindină pe autostrada A1</p>
<p>Urmările unei ploi cu grindină pe autostrada A1</p>
<p>Urmările unei ploi cu grindină pe autostrada A1</p>

Câteva fotografii trimise pe adresa redacţiei de un MARTOR OCULAR arată urmările unei ploi violente pe Autostrada A2. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul de pe calea unidirecțională Constanța – București a autostrăzii A2, a fost deviat din nodul rutier Lehliu-Gară, de la kilometrul 65 al autostrăzii, pe DN 3, către București. UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 15:30, pe calea unidirecțională Constanța – București a autostrăzii A2 se circulă în condiții normale pentru această perioadă (de exemplu, porțiuni de carosabil umed care alternează cu porțiuni de carosabil uscat), măsura devierii traficului din nodul rutier Lehliu-Gară, situat la kilometrul 65 al autostrăzii, fiind ridicată.

Ploaie violentă, cu grindină şi un strat de gheaţă aşternut pe asfalt, la mijlocul lunii mai: acestea au fost efectele vremii, pe autostrada A2. 

CNADNR a anunţat că în jurul orei 14:15 s-a produs un carambol de 9 maşini pe autostrada A2, Bucureşti - Constanţa, la km 44 – km 45. Partea carosabilă a fost acoperită de un strat gros de aproximativ 15 cm de apă şi gheaţă, din cauza precipitaţilor abundente, care au căzut sub formă de grindină, în urmă cu puţin timp.

Traficul a fost deviat, temporar. Ulterior, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că, începând cu ora 15:30, pe calea unidirecțională Constanța – București a autostrăzii A2 a început să se circule în condiții normale pentru această perioadă (de exemplu, porțiuni de carosabil umed care alternează cu porțiuni de carosabil uscat), măsura devierii traficului din nodul rutier Lehliu-Gară, situat la kilometrul 65 al autostrăzii, fiind ridicată.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu viteză foarte redusă, adaptată permanent condițiilor concrete de drum și trafic, iar cei care încheie coloanele de autovehicule trebuie să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i avertiza pe cei ce se apropie cu viteză, din spate, să încetinească și, după caz, să oprească în timp util, evitându-se astfel producerea de coliziuni.

Fotografiile au fost trimise pe adresa redacţiei de Ninel Neagu, martor ocular al evenimentului. 

Vă reamintim, dacă aţi fost martorul unui eveniment care poate deveni o ştire, trimiteţi-ne imaginile pe adresa martorocular@realitatea.net sau pe portalul REALITATEA.NET, la rubrica Martor ocular.

Mai multe articole despre:
autostradă grindină A1 Fundulea